У Рівному переможець"Коронації слова" презентуватиме нову книгу

https://book-ye.com.ua

Книгарня «Є» та «Видавництво Старого Лева» запрошують на презентацію книги Богдана Коломійчука «Моцарт із Лемберга». Захід відбудеться 27 вересня. Початок – о 18.30.

Захоплююча історія життя Франца Ксавера Моцарта стала основою для нового популярного роману Богдана Коломійчука «Моцарт із Лемберга». «Моцарт із Лемберга» – нова книжка Богдана Коломійчука, популярного сучасного автора-белетриста. Дія роману відбувається у першій половині XIX століття у Відні, Галичині та Баварії. Головний герой – молодший син геніального композитора Вольфганга Амадея Моцарта, Франц Ксавер. Попри успадкований талант, Франц не досяг батькової слави, але життя його було сповнене пристрасті, інтриг та пригод. А доля – тісно пов’язана зі Львовом, тодішнім Лембергом.

У творі гармонійно поєднуються жанри історичного, пригодницького та любовного романів, а динамічний сюжет тримає читача від першої до останньої сторінки.

Богдан Коломійчук – письменник-белетрист, автор історико-авантюрних та детективних романів. Мешкає у Львові. У 2013 році видав дебютний історико-авантюрний роман «Людвисар. Ігри вельмож», що отримав Гран-прі конкурсу «Коронація слова 2013». 2014 року світ побачила збірка детективних оповідань «Таємниця Єви». У 2015 році вийшли одразу ді книжки – «В’язниця душ» та «Небо над Віднем», 2016-го – «Візит доктора Фройда». Влітку 2018-го побачив світ роман «Моцарт із Лемберга».

Вхід вільний.

Читайте також