У Рівному перевірять, скільки пільговиків користуються громадським транспортом міста

Фото - ілюстративне

У Рівненській міській раді затвердили склад комісії, яка обстежить пасажиропотік на міських автобусних та тролейбусних маршрутах загального користування. Відповідне розпорядження підписав міський голова Володимир Хомко.

До слова, ця комісія повинна впродовж листопада та грудня 2019 року перевірити пасажиропотік на маршрутах громадського транпорту міста, аби визначити коефіцієнт співвідношення кількості пільгових пасажирів до пасажирів, що оплачують проїзд.

Головою комісії призначено заступника міського голови Рівного Сергія Васильчука, а його заступником - головного спеціаліста управління транспорту і зв'язку Рівного Дмитро Царук.

Також до складу комісії увійшли:

  • Бондарчук Світлана - головний спеціаліст відділу фінансування галузей виробничої сфери та програм соціального закисту населення управління бюджету і фінансів;
  • Єсіпова Галина - провідний спеціаліст відділу персоніфікованого обліку управління праці та соціального захисту населення;
  • Гладій Ігор - начальник служби руху комунального підприємства «Рівнеелектроавтотранс» РМР;
  • Мартинюк Тетяна - головний спеціаліст управління транспорту і зв'язку;
  • Миронюк Віталій - директор комунального підприємства «Рівнетранспорт»;
  • Нестерук Олександр - депутат Рівнеради, голова постійної комісії з питань транспорту зв'язку та екології (за згодою);
  • Провоторова Наталія - головний бухгалтер управління транспорту і зв'язку.

Членам комісії також рекомендовано залучити до проведення обстеження пасажиропотоків студентів автотранспортного коледжу Національного університету водного господарства та природокористування, а також представників громадськості за їх згодою.

Читайте також