У Рівному під час рейду виявили сумнівні сертифікати про вакцинацію

У Рівному продовжують рейди по закладам, яким дозволили працювати у "червоній" зоні. Їх очолюють начальник облуправління поліції Олексій Камишанський та голова ОДА Віталій Коваль. 

Так, сьогодні перевірили дотримання карантинних норм у двох кафе та одному фітнес-центрі. В одному із закладів виявили бармена із сумнівним COVID-сертифікатом. В іншому - вже весь персонал був із ковідними документами. Проте в адміністраторки фітнес-центру сертифікату не виявилось, за її словами, вона залишила його вдома. Це перевірять поліцейські. А також достовірність тестів на визначенн антигену коронавірусу у кількох працівників кафе. 

- Рейди показали, що є сертифікати, які викликають сумніви. По цих фактах буде проводитися перевірка. Розпочато кримінальні провадження і йде досудове розслідування. Не раджу нікому купувати сертифікат, бо за це буде кримінальна відповідальність, - заявив Олексій Камишанський. 

Нагадаємо, вчора Віталій Коваль та Олексій Камишанський показово пройшлися по закладам у центрі Рівного. Надалі такі перевірки уже продовжаться у районах області. 

Читайте також