У Рівному під стіни ОДА на пікет вийшли сотні перевізників з автобусами (ФОТО)

Фото - Рівне Медіа

Сьогодні, 15 червня, у Рівному на майдані Просвіти під стіни Рівненської ОДА на мирну безстрокову громадську акцію протесту вийшло кілька сотень перевізників Рівненщини. Вони мітингують через ситуацію, що склалась у галузі автомобільних перевезень, вимагаючи відновити маршрутні поїздки.

Як зазначають організатори акції протесту, багаторазові звернення перевізників до місцевої влади не принесли результату, тому вони вирішили вдатися до більш радикальних дій і вийти на пікет до облдержадміністрації. За словами президента ГО "Союз перевізників України" Валентина Демчука, підприємців загнали у боргову яму:

"Збитки перевізників від заборони цього виду діяльності знищили всі накопичення підприємців і загнали їх у боргову яму за несплату банківських кредитів, оренду місць паркування, послуг за ремонт рухомого складу, заборгованості по заробітній платі персоналу тощо".

Фото - Рівне Медіа

Відтак, нині біля РОДА зібралося близько пів тисячі перевізників області та приїхала біля сотні автобусів. На вікнах транспортних засобів розмістили плакати з гаслами: "Не обмежуйте наші права", "Наші діти також хочуть їсти!", "Не душіть малий та середній бізнес", "Наш бізнес чесний", "Не викручуйте нам руки" тощо.

Фото - Рівне Медіа

Більше про це читайте на нашому сайті згодом.

Читайте також