У Рівному подружжя святкувало ювілейне весілля (ФОТО)

фото - Фейсбук

У Рівному подружжя відсвяткувало перлинне весілля, пише Головне територіальне управління юстиції у Рівненській області

Ювілей – 30 років спільного сімейного життя відсвяткували у Рівненському міському відділі ДРАЦС. Перлинне весілля тут відзначило подружжя Миколи та Любові Міськових.

Щирі слова вдячності і любові, теплі побажання на майбутнє, дружні обійми та вітання – у такій атмосфері відзначили ювілейне весілля. Сліз радості і щастя не стримували ані гості, ні наречені. Відзначити річницю одруження – такий подарунок зробили для ювілярів їхні рідні.

– Наше свято та можливість повернутися на тридцять років назад і знову стати на весільний рушник для нас організували діти. За це ми їм дуже вдячні. У наших дітях, онукові – всі наші роки подружнього життя. Звичайно, виникають різні ситуації. Але розуміння, підтримка одне одного і вміння прощати допомагають разом долати всілякі життєві негаразди. У цьому, мабуть, і є наш секрет щасливого сімейного життя, – поділились думками Микола та Любов Міськові.

Перли, як символ 30 річниці сімейного життя, втілюють скромність, любов, чистоту. Вони вважаються не лише щасливим талісманом, але і символом родючості. А тому на такій знаменній події були присутніми не лише діти, але і онук Миколка. Він, до речі, тримав обручки своїх дідуся та бабусі. В день ювілейного весілля подружжя поновило шлюбні обіцянки. Наречені подякували одне одного за тридцять років у шлюбі, кидаючи до бокалів із шампанським перли. Працівники відділу ДРАЦС також нагородили їх ювілейними медалями.

Відзначення ювілею весілля – це одна із нових послуг, яку можна отримати у відділеннях ДРАЦС на Рівненщині. За словами заступника начальника Головного територіального управління юстиції у Рівненській області з питань державної реєстрації Нелі Ковальової, замовити урочистий обряд подружжя можуть самостійно. А також це може стати й чудовим подарунком від рідних чи друзів.

– Замовити святкування можна будь-якої річниці, починаючи від першої – і надзвичайно приємно, якщо це буде, наприклад, п’ятдесята річниця – "золоте весілля", – зазначила Неля Ковальова. – Переконана, що цей гарний і урочистий обряд не тільки дасть можливість освіжити у пам’яті згадки про один із важливих днів у житті, а й знову пережити хвилюючі моменти народження сім’ї. Це можливість привітати і подякувати одне одного за спільне життя, розділені радощі і турботи, дітей і онуків, яких разом виховали, підтримку, розуміння і, звичайно, любов.

Читайте також