У Рівному поліцейські охорони передали солодощі для дітей

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Незважаючи на карантин, працівники Управління поліції охорони в Рівненській області змогли подарувати дітям радість та усмішку.

Хоч карантин диктує свої правила, але в Управлінні поліції охорони в Рівненській області не покладаючи рук і далі допомагають тим, хто потребує нашої любові найбільше.

Наразі неможливо приїхати до дітвори для забав, але передати маленьку частинку радості все-таки змогли, тому маленькі подарунки у вигляді солодощів доставили в Комунальний заклад «Обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей» Рівненської обласної ради, с. Олександрія.

Діти – це наше майбутнє і цвіт нації, тому хто як не поліцейські повинні своїм прикладом показати, що не зважаючи ні на що, можна подарувати дітям посмішку.

В Управління поліції охорони в Рівненській області з радістю вручили подарунки, побажали здоров’я та пообіцяли приїхати після закінчення карантину, щоб знову порадувати дітлахів, які просто обожнюють поліцейських та спілкування з ними, а особливо можливість посидіти в справжньому поліцейському автомобілі.

Управління поліції охорони

в Рівненській області

Читайте також