У Рівному презентували дебютну книжку Далії Сімен (ФОТО)

В Рівненській обласній бібліотеці для молоді відбулася презентація дебютної книги молодої письменниці Далії Сімен (Юлії Семенової) «Medium well». Роман вийшов друком 2017 року у київському видавництві «Самміт-книга». Авторка – науковець, журналістка, письменниця та прес-секретар Рівненської організації НСПУ. Має публікації у колективних збірках та досвід роботи сценаристом.

«Medium Well» − це перша особиста книга Юлії, черговий відтинок її усвідомленого письменницького шляху та крок уперед. В центрі видання сучасні жінки з їх одержимістю, любов’ю та прагненням творити. Письменниця розповіла, що інтрига роману з динамічним сюжетом містить три різні історії про кохання та дружбу на різних етапах життєвого шляху людини.

Книгу авторка писала на емоційному сплеску і прагнула показати яскраві неординарні образи та різні відтінки людських почуттів і залежностей. Одні читачі назвали книгу жіночою прозою, інші дивуються зовсім не жіночому тексту та особливому психологічному погляду письменниці. Шанувальники творчості отримали гаму позитивних вражень від спілкування з талановитим прозаїком та прекрасною молодою жінкою. Студенти, викладачі висловили чимало схвальних відгуків про презентовану книгу та побажали Далії Сімен натхнення, подальшого творчого лету та виходу нових книг.

Читайте також