У Рівному презентують окуляри, які імітують стан сп`яніння

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

У четвер, 14 листопада, відбудеться презентація окулярів «DrunkBusters», які  імітують ефект порушення функцій, зменшеного рівня уваги,  уповільненої реакції, плутанини, порушення зорового сприйняття (імітують ефект сп’яніння).

Під час презентації представники регіонального сервісного центру  МВС проведуть для учнів  та  викладачів місцевої  автошколи «Дукат» (м. Рівне) майстер-клас з користування окулярами «DrunkBusters» , тренінг «Випробуй у безпеці», а також учні й представники ЗМІ матимуть  можливість самостійно протестувати окуляри.

Мета проекту - виробити чітке розуміння небезпеки керування транспортним засобом у стані сп’яніння. Окуляри імітують вплив алкоголю на поведінку людини і допомагають усвідомити та уникнути ризиків керування у нетверезому стані.

Окрім того, 16 комплектів окуляр «DrunkBusters» безкоштовно  отримають заклади професійно-технічної освіти з підготовки водіїв та автошколи Рівненської області, а також м. Рівне.

Участь у заході візьмуть  заступник начальника регіонального сервісного центру МВС в Рівненській області Віктор Залюбовський та директор автошколи «Дукат» (м. Рівне) Ірина Мельничук.

Початок: о 18:00

Місце проведення: м. Рівне, вул. Соборна, 16 (автошкола «Дукат»).

Читайте також