У Рівному приватна клініка надала у користування міській дитячій лікарні дихальне обладнання

Фото - відкриті джерела; ілюстративні фото

Фото - АрміяInform

"У часи, коли поруч зі збройним протистоянням на Донбасі над Україною нависла нова загроза – COVID-19, суспільство має мобілізуватися й підтримувати тих, хто перебуває в зоні ризику – літніх людей, дітей та тих, що мають хронічні захворювання", – впевнений ветеран АТО, представник громадської організації «Допомога армії Рівне» та громадської ради при Мінохоронздоров’я, а нині керівник Центру дитячого здоров’я «БейбіДок» у Рівному Юрій Поліщук.

Як повідомляє  АрміяInform, на війні він був санінструктором – простим солдатом, а пізніше лейтенантом медичної частини окремого розвідувального батальйону ОК «Захід». 

За словами Юрія Поліщука, зважаючи на серйозність ситуації, Центр передав наявне дихальне обладнання в тимчасове користування Рівненській обласній дитячій лікарні як одному з комунальних лікувально-профілактичних закладів області, визначеному опорним в подоланні коронавірусної інфекції.

"Також готові на першу вимогу надати в розпорядження лікувальних комунальних закладів міста наявний санітарний транспорт. А з метою упередження погіршення епідситуації стосовно вакциноконтрольованих захворювань наш заклад продовжує здійснювати планову імунопрофілактику дітей (наказ МОЗ України від 11 жовтня 2019 року № 2070). Для цього визначено один день на тиждень, коли в клініці проводять виключно вакцинації й не приймають хворих дітей", – зазначив керівник Центру дитячого здоров’я.

Читайте також