У Рівному привітали незрячих діток з інклюзивного проєкту «Казка на білих лапах» із новорічно-різдвяними святами

У неділю, 12 січня до Рівного завітав всеукраїнський тур різдвяного інклюзивного мистецького проєкту «Казка на білих лапах» за участю вокальної формації «Піккардійська терція», повідомляють у пресслужбі РОДА.

Унікальність цього проекту полягає в тому, що разом із визнаними митцями легендарної групи в ролі персонажів вертепу співають талановиті незрячі діти усієї України: зі Львова та Дніпра, з Рівного та Миколаєва, з Івано-Франківська та Херсону. Аналогів цьому проєкту в Україні і Європі немає.

Напередодні концерту незрячих діток із новорічно-різдвяними святами привітав перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін. Від імені голови Рівненської ОДА Віталія Коваля та голови облради Олександра Данильчука він вручив діткам подарунки.

«Обласна влада завжди підтримує сім’ї з особливими дітками. Адже вони – наша спільна відповідальність, це наші діти. Тож ви завжди можете на нас розраховувати»,- звернувся до батьків Сергій Подолін.

Різдвяний тур «Казка на білих лапах» стартував 10 січня зі Львова. До Рівного інклюзивний проєкт завітав 12 січня, а далі його учасники їдуть у Житомир (13 січня), Вінницю (14 січня), Дніпро (17 січня) та Київ (19 січня, Жовтневий палац).

Читайте також