У Рівному проходить благодійна виставка дитячих картин

У Рівному в арт-просторі “Антик”, що на вулиці Віденській,  проходить благодійна виставка дитячих картин “Дорослі так не вміють”. Організатори події розповідають, що це друга виставка такого формату, де свої художні роботи демонструють учні художніх шкіл Рівненської області.

Кошти, отримані з продажу лотів, будуть передані Клеванській школі-інтернату №2. Картини, які не будуть продані, прикрасять стіни рівненського госпіталів та будинки пристарілих.

Подібна акція, яка відбувалась у 2019 році, допомогла Клеванській спеціальній школі придбати нові двері.

Організатор виставки та співзасновник проекту “Антик” Віталій Вискорко розповідає, що ідея благодійної виставки дитячих робіт допоможе не лише фінансово підтримати школу у Клевані, а й покаже молодим митцям, що мистецтво може приносити гроші. 

"Організувати таку виставку не просто, адже мало підтримки як з боку влади, так і з боку бізнесу. Ми організовуватимемо такі виставки на постійній основі, і сподіваємось, що з часом люди долучатимуться і допомагатимуть як фінансово, так і у форматі волонтерства".

Тематика виставки – репродукції картин відомих художників. Цей напрям був обраний для того, щоб залучити до благодійності підприємців та власників комерційних приміщень, адже така картина стане прикрасою інтер’єру будь-якого офісу.

Виставка діятиме ще тиждень.

Читайте також