У Рівному просять облаштувати кінцеву зупинку маршрутки на "Північному"

Андрій Прищепа подав для участі у Громадському бюджеті проєкт, який передбачає облаштування розвороту та встановлення автобусної зупинки громадського маршрутного таксі №41 на перехресті вулиць А. Мельника 8,10,12.

"Зупинки громадського транспорту є важливими об’єктами міської інфраструктури. Згідно із загальним визначенням, зупинки – це комплекс елементів облаштування, призначений для організації чекання, висадки і посадки пасажирів маршрутних ранспортних засобів. У різних країнах зупинки організовуються по різному, але скрізь обов’язковою умовою є забезпечення для пасажирів комфортного та безпечного очікування транспорту за будь-яких погодних умов. Даний проєкт передбачає влаштування критої зупинки з сидячими місцями, облаштування розвороту та стоянки для маршрутних таксі", - зазначає авторка. 

Реалізація цього проєкту дозволить підвищити рівень безпеки для всіх учасників дорожнього руху, упорядкувати територіїю існуючої зупинки, покращити умови руху та комфорту пасажирів, а також мінімізувати конфліктні ситуації між громадським та автомобільним транспортом.

Як приклад - зупинка громадського транспорту із розворотом на вулиці Коновальця, кінцева маршрутного таксі №65. 

Читайте також