У Рівному просять тротуар від "Щасливого" до басейну

Вулиця Чорновола у Рівному

У Рівному просять облаштувати тротуарною плиткою зони для пішоходів вздовж дороги на вулиці Чорновола від ЖК "На Щасливому" до перехрестя з вулицею Карнаухова. Відповідну електронну петицію сьогодні опублікували на сайті Рівненської міської ради.

Її ініціатор Наталія Пархомчук пояснює, що станом на сьогодні  в ЖК «Щасливому» живе вже понад 5 тисяч людей. Але нині від мікрорайону в бік басейну "Авангард" немає можливості для пішоходів прогулятися пішки вздовж вулиці Чорновола, адже там не облаштований для цього тротуар.

"Багато мешканців ЖК "На Шасливому", а особливо батьки з дітьми і в хорошу погоду, не проти були б пройтися пішки у сторону басейну до перехрестя з вулиці Карнаухова. Та й пересічні мешканці не лише на машинах увесь час їздять. Тому прошу підтримати громаду та владу петицію щодо облаштування  тротуарною  плиткою зони щоденного використання великої кількості осіб-мешканців «Щасливого»", - пояснює авторка петиції.

Тож нині розпочався збір підписів за цю ініціативу. Якщо вона набере необхідних 300 голосів, її тоді розгляне міський голова Рівного Володимир Хомко. Проголосувати за цю петицію можна за цим посиланням до 24 квітня включно. 

Читайте також