У Рівному проводять рейди незаконними "наливайками"

Сьогодні, 30 жовтня, рейдова група працівників управління торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування Рівненської міської ради, поліції та Держпродспоживслужби здійснили перевірку місць незаконного продажу алкоголю на розлив типу «наливайок». В одному із магазинів було зафіксовано факт продажу спиртних напоїв на розлив. Працівники поліції, задокументували виявлене порушення і склали адмінпротокол.

Також в ході перевірки, було виявлено, що один із магазинів має ліцензію на кафетерій, але згідно класифікатора він не відповідає жодному закладу громадського харчування. Тобто ліцензії на розлив спиртних напоїв – не може бути взагалі.

Нагадуємо, що такі рейдові перевірки зумовлені на основі скарг від громадян, які надходять на сторінку у фейсбук управління торгівлі, на якій створена мапа міста Рівного із вказаними адресами ймовірного незаконного продажу спиртних напоїв. За час існування мапи вже нанесено 18 адрес «наливайок».

Просимо громадян міста Рівного і надалі надсилати адреси місць незаконної торгівлі алкоголем. Контролюючими органами будуть здійснюватись заходи, фіксуватись факти незаконного продажу спиртного та притягуватись до відповідальності власники торгових закладів, які не мають дозвільних документів.

Рівненська міська рада та її виконавчий комітет

Читайте також