У Рівному п`яний 17-річний водій "БМВ" пошкодив 4 автівки та втік з місця події

У Рівному нетверезий водій "BMW" пошкодив 4 автомобілі та втік з місця події.

Про це повідомляють у патрульній поліції Рівненської області.

Відомо, що 21 січня у вечірню пору доби водій автомобіля BMW пошкодив кілька автомобілів на вулиці Кулика та Гудачека та утік з місця події в бік вулиці Млинівської.

Екіпажі патрульної поліції після ретельного огляду вказаної території патрульні виявили зазначений автомобіль та доставили водія на місце пригоди. Загалом він пошкодив 4 автомобілі: Volkswagen Passat, Hyundai Getz, Ford Scorpio, Skoda A5 та той, яким керував — ВМW.

Керманич виявився неповнолітнім, тож на місце ДТП прибув також батько 17-річного водія. У присутності батька та двох свідків керманичу запропонували пройти огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння і він виявився позитивним. Як пояснив сам юний водій — після ДТП він випив 2 пляшки пива. Результат — 0.64 проміле алкоголю в крові.

На нього склали адмінматеріали: за ст. 124 (Скоєння ДТП), за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка немає права керування), за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП), та ч. 4 ст. 130 (Вживання водієм транспортного засобу після дорожньо-транспортної пригоди за його участю алкоголю) КУпАП.

 

Читайте також