У Рівному п`яний водій намагався дати хабаря патрульним

"50? 100? 200? 400 "баксів"? Скільки тобі треба, щоб ти був нормальним?" - так нетверезий водій пропонував патрульним неправомірну вигоду за неоформлення на нього протоколу. 25 березня, вночі, на вулиці Соборній патрульні помітили автомобіль марки BMW, який перетнув подвійну суцільну лінію горизонтальної розмітки.

Поліцейські під час спілкування з водієм помітили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння, а саме запах алкоголю з порожнини рота, порушення координації рухів, порушення мови. З метою уникнення відповідальності, 26-річний водій за те, щоб на нього не складали адмінматеріали, намагався дати патрульним кошти, на що йому роз’яснили, що це є кримінальним злочином, однак водій продовжував їх пропонувати, щоразу збільшуючи суму.

На водія інспектори склали наступні адміністративні матеріали: протокол за ч.1 ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння ) по відмові та винесли постанову за ч.1 ст.122 КУпАП (порушення вимог дорожніх знаків та розмітки проїзної частини доріг).

На місце події викликали слідчо-оперативну группу.

Читайте також