У Рівному ремонтують Золотіївські мости

Про ремонт рівненських мостів голова облдержадміністрації Віталій Коваль домовився з керівником регіональної філії «Львівська залізниця» Романом Черніцьким під час зустрічі кілька тижнів тому.

А вже сьогодні у Рівному на шляхопроводі по вулиці Князя Володимира розпочалися ремонтні роботи.

«Останнім часом чув багато нарікань про поганий стан мостів у Рівному. Це серйозна проблема, оскільки стосується безпеки дорожнього руху. Тому не міг не обговорити це питання під час зустрічі з Романом Черніцьким. Як бачите, маємо позитивний результат», - резюмував Віталій Коваль.

Ремонтні роботи триватимуть чотири дні.

Як зазначив Олександр Левицький, директор відокремленого підрозділу «Рівненська дирекція залізничних перевезень:

«Ці шляхопроводи знаходяться на балансі відокремленого підрозділу «Рівненська дистанція колії». Золотіївські мости останній раз ремонтували десять років тому. А вже сьогодні завдяки домовленостями голови ОДА там тривають активні ремонтні роботи»

Довідка

У з’язку з ремонтом шляхопроводів по вулиці Князя Володимира у Рівному: 21 листопада з 8:00 до 21:00 23 листопада буде перекрито рух транспорту на половині проїжджої частини від вулиці Золотіївська до вулиці Григорія Сковороди (біля Рівнехолоду).

25 листопада з 08:00 до 28 листопада 21:00 буде перекрито рух транспорту на половині проїжджої частини на ділянці від вулиці Біла до Олексинської.

Пресслужба Рівненської ОДА

Читайте також