У Рівному розглядатимуть питання відкритих даних, землеустрою та муніципальної програми

фото ілюстративне

09 квітня 2019 року об 14:00 відбудеться засідання постійної комісії з питань захисту прав людини, законності, правопорядку, розвитку місцевого самоврядування, Регламенту, депутатської діяльності та етики (голова постійної комісії – О. Чубай).

Засідання відбудеться за адресою: м. Рівне, вул. Соборна, 12-А, 4 поверх, каб. 410.

Орієнтовний порядок денний

засідання постійної комісії з питань захисту прав людини, законності, правопорядку, розвитку місцевого самоврядування, Регламенту, депутатської діяльності та етики

09.04.2019                                          14:00                                          м. Рівне

1. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради «Про внесення змін до структури Рівненської міської ради та її виконавчих органів».

(Запрошений доповідач — Гемберг Сергій Сергійович — начальник Управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Рівненської міської ради);

2. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування на вул. Дворецькій, 116 Головному управлінню Національної поліції в Рівненській області (вільна від забудови земельна ділянка)».

(Запрошений доповідач — Таргоній Сергій Георгійович — начальник Управління земельних відносин);

3. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради «Про внесення змін до структури Рівненської міської ради та її виконавчих органів».

(Запрошений доповідач — Шигорева Юлія Сергіївна — начальник Управління забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради);

4. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради «Про надання згоди на безоплатне прийняття в комунальну власність територіальної громади м. Рівного частини будівлі гуртожитку на вул. Відінській, 10 в м. Рівному».

(Запрошений доповідач — Сахнюк Ярослав Олександрович — начальник Управління житлово-комунального господарства);

5. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради «Про відкритість даних щодо капітальних видатків бюджету розвитку міста Рівного».

(Запрошений доповідач — Шульга Віктор Олексійович — начальник Управління бюджету і фінансів);

6. Про розгляд листа від 26.03.2019 № 08-101 від Управління економіки міста щодо інформації про хід виконання заходів Муніципальної програми сталого розвитку м. Рівного на 2018-2022 роки;

7. Про розгляд листа від 11.03.2019 № 10-06/279 від Управління з питань надзвичайних ситуацій про стан використання коштів, передбачених Програмами, затвердженими рішеннями Рівненської міської ради, що належать до компетенції Управління з питань надзвичайних ситуацій;

8. Про розгляд питання щодо розгляду комісією з питань захисту прав людини, законності, правопорядку, розвитку місцевого самоврядування, Регламенту, депутатської діяльності та етики усіх нормотворчих проектів рішень ініціаторами яких є: Управління містобудування та архітектури, Управління забезпечення надання адміністративних послуг, Управління державного архітектурного-будівельного контролю.

(Запрошений доповідач — Павлов Юрій Анатолійович — начальник організаційного відділу);

9. Про розгляд питання щодо збереження онлайн-трансляцій сесій Рівненської міської ради на офіційному веб-сайті Рівненської міської ради.

(Запрошений доповідач — Галябар Володимир Олександрович — начальник відділу автоматизації інформаційного забезпечення і управління)

10. Про узгодження дати та часу для здійснення виїзду членами постійної комісії з питань захисту прав людини, законності, правопорядку, розвитку місцевого самоврядування, Регламенту, депутатської діяльності та етики в Управління містобудування та архітектури, з метою вивчення діяльності Цільової програми створення та ведення містобудівного кадастру в місті Рівному на 2014 – 2017 роки;

Читайте також