У Рівному розгромили авто дрифтерів (ФОТО)

фото - Фейсбук

Як стало відомо на місці, два автомобілі дрифтерів марки «Жигулі» пошкодили невідомі люди в балаклавах, які втекли з місця пригоди. Водій «Жигулі» жовтого кольору, не захотів назвати свого імені, але сказав, що отримав травми спини і руки.

Водія авто «Жигулі» зеленого кольору затримали поліцейські і він давав покази. Його машина теж зазнала ушкоджень, зокрема розбиті усі шибки.

Водій автомобіля «Рено Трафік» під час спілкування з кореспондентом перебував у машині патрульної поліції. Він повідомив, що не дрифтував, а просто намагався виїхати з стоянки перед «Екватором».

Інспектор з безпеки дорожнього руху УПП Сергій Коханюк заявив, що саме водій на «Рено Трафік» першим порушив домовленності, яких досягли жителі мікрорайону, що навпроти «Екватора» і дрифтери, почав дрифтувати, а потім намагався втекти зі стоянки. Коли поліцейські намагались його зупинити, то одного з копів водій «Рено Трафік» провіз на капоті свого автомобіля.

Прокатали на капоті працівників поліції та пошкодили два пріуси учасники збору дрифтерів на стоянці ТРЦ Екватор. Троє працівників поліції отримали ушкодження

Попередньою інформацією щодо інциденту з UA: Рівне поділився керівник Управління патрульної поліції Сергій Мерчук:

– Дрифтери на стоянці екватора знову порушували громадський порядок. Працівники патрульної поліції намагалися припинити правопорушення, одного з них водій почав везти на капоті. Оскільки працівнику загрожувала небезпека - довелося розбити скло, щоб зупинити водія. Особи продовжували таку поведінку, продовжували наїжджати на працівників поліції, довелося таким же чином зупинити водія "Жигулі", також розбивши скло, – повідомив Сергій Мерчук, наголосивши, що інформація попередня та наразі уточнюється.

Як пояснив начальник відділу безпеки дорожнього руху УПП Сергій Коханюк, керівництво ТРЦ "Екватор" обмежило проведення масових заходів на території стоянки торгового центру з 22:00. Утім один з так званих дрифтерів спробував прорватися на територію стоянки та протаранив автомобіль патрульної поліції. Внаслідок розвитку конфлікту два автомобілі патрульної поліції пошкоджені, троє патрульних отримали тілесні ушкодження.

Характер ушкоджень встановлюється, деталі ситуації уточнюються. Кореспондент UA: Рівне вже зараз перебуває на місці події. Також ми працюємо над тим, щоб отримати коментарі іншої сторони конфлікту, зробити це наразі не вдалося.

Фото надані патрульною поліцією.

Читайте також