У Рівному розірвали договір із недобросовісним виконавцем робіт

Фото - відкриті джерела

Учора на пленарному засіданні Рівненської міської ради виділили кошти на відновлення мережі зливної каналізації від вулиці Бульби Боровця до вулиці Виговського.

Це одне з критичних місць Рівного, де постійно під час дощів люди страждають від підтоплень. Ще з минулого року цю проблему ніби мали вирішувати, але підрядник поставився до виконання робіт безвідповідально тож мешканці почали бити на сполох.

«До нас почали звертатись люди, які стверджували, що роботи проведено не якісно. Це неприпустимо, тому я зі спеціалістами УКБ виїхали на місце, висновок від побаченого був очевидний і я дав доручення розірвати договір із цим виконавцем. Таким чином для міської скарбниці було збережено 200 тисяч гривень – їх не заплачено. Це буде уроком для всіх. Ми надалі не будемо закривати очі на неякісне виконання робіт. Якщо підрядник отримав замовлення від міста, воно має бути виконано на відмінно. Тепер на цій ділянці потрібно повторно провести відповідні роботи. І якщо вони будуть виконані якісно, тоді ми їх оплатимо», - прояснив ситуацію секретар Рівнеради Віктор Шакирзян.

Тож невдовзі буде оголошено тендер і новий виконавець візьметься до роботи.

Читайте також