У Рівному розкажуть про можливості відпочинку на Гаваях

http://www.rv.gov.ua

Вперше у Рівному відбудеться конференція за участю представника штату Гаваї в рамках міжнародного проекту, що співфінансується Державним департаментом США

У понеділок, 27 серпня, буде проведено навчально-практичну конференцію, у ході якої будуть висвітлені питання щодо засад функціонування мережі кулінарної спадщини «Рівненщина», особливостей сучасного розвитку туризму в області, а також підходу до індустрії гостинності, що застосовується на острові Оаху (штат Гаваї, США).

Серед спікерів буде виконавчий директор Управління економічного розвитку міста та округу Гонолулу (Гаваї, США) пан Едвін Хоукінс.

Місце проведення заходу: Рівненська обласна універсальна наукова бібліотека, 3-ий поверх (м. Рівне, вул. Короленка, 6).

Реєстрація учасників розпочнеться о 10.30 год.

Початок конференції об 11.00 год.

Конференція проводиться управлінням міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Рівненської ОДА за сприяння Американських рад з міжнародної освіти в рамках міжнародного проекту «Збереження місцевої кулінарної спадщини: ключ до збалансованого розвитку та місцевої промоції», що співфінансується Державним департаментом США.

Основною метою зазначеного проекту є сприяння збалансованому розвитку Рівненської області (Україна) та округу Гонолулу (штат Гаваї, США) шляхом просування місцевих кулінарних традицій, збереження кулінарної спадщини та всебічного розвитку туризму.

Проект реалізується як частина програми професійних стажувань для молодих фахівців Professional Fellows Program (PFP). Інформація про програму додається.

Більше інформації можна отримати в управлінні міжнародного співробітництва та європейської інтеграції (тел. 635649, 097 7575083 – Тетяна, email – [email protected]).

Приходьте та дізнайтесь більше про туризм у "штаті Алоха"!

За інформацією прес-служби Рівненської ОДА

Читайте також