У Рівному розпочався міжнародний баскетбольний турнір (ФОТО)

27 вересня міський голова Рівного урочисто відкрив Міжнародний баскетбольний турнір «Дружба – 2018». Три дні в спорткомплексі “ДЮСШ-4” змагатимуться команди юнаків та дівчат складених з гравців 2003-2004 року народження.

Окрім господарів змагань, команд “ОСДЮШОР-Рівне”, за перемогу в змаганнях боротимуться юнаки з Литовського “Алітуса”, білоруського ЦОР та польського Любліна. Серед дівчат, окрім литовського “Алітуса” та білоруського ЦОР “Вікторія Брест”, також боротися буде команда одеського “СДЮШОР”.

Юнацький турнір “Дружба” є традиційним та одним із найстаріших регулярних спортивних змагань на Рівненщині. Участь в цих змаганнях брали майже всі без виключення вихованці рівненського баскетболу, серед яких і теперішній Президент БК “Рівне” Сергій Ліщук.

Разом з тим, міський голова Рівного Володимир Хомко, оглянув проведений капітальний ремонт спортивного майданчика із сучасним штучним покриттям для футболу, тренажерного майданчику та хід виконання ремонту у фойє та встановлення сучасної пожежної сигналізації у ДЮСШ-4.

Слід додати, що оновлення спортивної школи, ремонти фасаду, приміщень та стадіону виконуються за кошти з міського бюджету.

Читайте також