У Рівному розслідують побиття охоронця нічного клубу

фото ілюстративне

Рівненська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактом спричинення 22-річному жителю м.Рівне середньої тяжкості тілесних ушкоджень (за  ч. 1 ст. 122 КК України).

Інцидент стався 08.09.2018. Попередньо встановлено, що до побиття охоронця нічного клубу «Лагуна» причетні двоє колег по роботі. Вони запросили потерпілого у кімнату охорони та нанесли йому руками та ногами тілесні ушкодження в різні частини тіла, в т.ч. в область голови, після чого останній звернувся за допомогою до медзакладу, де перебуває на стаціонарному лікуванні і нині.

У кримінальному провадженні проводяться необхідні слідчі та процесуальні дії спрямовані на повне, всебічне та неупереджене з’ясування всіх обставин кримінального правопорушення та притягнення до відповідальності осіб, причетних до його вчинення.

Також з’ясовуються причини неповідомлення працівниками лікарні про наявний характер завданих потерпілому тілесних ушкоджень до органів поліції. 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Рівненського відділу поліції ГУНП в Рівненській області. Його хід перебуває на контролі Рівненської місцевої прокуратури. 

Довідково: за вказаний злочин передбачене покарання у вигляді виправних робіт на строк до 2 років або обмеження волі на строк до 3 років, або позбавлення волі на строк до 3 років.

Матеріали Рівненської місцевої прокуратури

Читайте також