У Рівному школярі змагалися у техніці орігамі (ФОТО)

http://oblrada.rv.ua

28 березня 2019 року на базі комунального закладу «Рівненський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Рівненської обласної ради відбулися відкриті обласні змагання з оригамі.

У них взяли участь 11 команд (24 учасники), які представляли заклади позашкільної освіти Рівненської області. Змагалися у трьох конкурсах: теоретичний залік, практичне завдання в техніці класичного оригамі,практичне завдання в техніці квілінг. 

Керівники команд та вболівальники зійшлися на думці, що останній конкурс був найцікавішим, тому що дав можливість розкрити творчий потенціал кожного учасника. Адже оцінювали конкурсні роботи за рівнем технічного виконання, художньою майстерностю та наявністю елементів творчості. 

За підсумками змагань у командній першості перемогли:

- Дубенська міська станція юних техніків – І місце;

- Комунальний позашкільний навчальий заклад «Рафалівский Центр дитячої та юнацької творчості» Володимирецької районної ради – ІІ місце;

- Костопільський Центр технічної творчості та комп’ютерних технологій – ІІІ місце.

Переможців в абсолютній та особистій першостях нагородили призами та дипломами комунального закладу «Рівненський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді». Команди-переможці були нагороджені дипломами управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації.

За інформацією прес-служби Рівненської облради

Читайте також