У Рівному шукають кращі екологічні ідеї, які реалізують за кошти бізнесу

Фото - ілюстративне

Сьогодні, 5 червня, відзначається Всесвітній день охорони навколишнього середовища. З цієї нагоди у Рівному для активних та небайдужих містян оголосили конкурс екологічних ініціатив Рівного.

Організатором конкурсу є директор ТОВ «Захід-Трансбуд» Віктор Шакирзян. Він має на меті зібрати цікаві, актуальні ідеї для покращення екологічної ситуації у місті Рівному і реалізувати їх у найближчому майбутньому за кошти бізнесменів та меценатів.

- В першу чергу, ми хочемо побачити ініціативу самих людей, наскільки вони самі готові щось змінювати у місті, а не чекати цього від когось іншого. Кожна людина може презентувати своє власне бачення екологічних змін на краще в нашому місті. Ми хочемо показати, що цілком реально власними зусиллями зробити наше місто більш екологічним, чистішим. Адже кожен з нас мріє жити у чистому, охайному та квітучому місті. Тож давайте спільними зусиллями зробимо Рівне таким!, - закликає Віктор Шакирзян.

Аби взяти участь у конкурсі кращих екологічних ініціатив для міста, надсилайте свої ідеї, напрацювання або вже готові проекти на цю тематику на електронну пошту [email protected]. Найцікавіші та найактуальніші з них організатор обіцяє реалізувати вже впродовж 2020-2021 років  командою громадських активістів за підтримки соціально відповідальних підприємств.

- Ми з-поміж усіх оберемо найцікавіші ініціативи, які і виставимо на розсуд і голосування рівнян, аби вибрати ті, які найбільше до вподоби мешканцям міста. Далі ми втілюватимемо їх в життя впродовж цього і наступного років. Цей проект має на меті акумулювати спільно зусилля і самих рівнян, і громадських активістів, і екологів, і представників бізнесу тощо. Обрані рівнянами екологічні ініціативи частково фінансуватиме наша компанія, а частково – наші партнери, соціально відповідальний бізнес, який готовий вкладати власні кошти у розвиток і покращення нашого міста. Зі свого боку я обіцяю докласти максимум зусиль, щоб кращі проекти знайшли широку фінансову та організаційну підтримку і місті, - наголосив Віктор Шакирзян.

Читайте також