У Рівному шукають охочих долучитися до реконструкції будівлі та земельної ділянки

фото ілюстративне

Обласна рада вивчає питання подальшого використання будівлі та земельної ділянки за адресою: м.Рівне, вул.Кавказька, 32б

Згідно з рекомендаціями постійних комісій з питань будівництва та розвитку інфраструктури; з економічних питань та комунальної власності, протоколом засідання робочої групи, створеної розпорядженням голови обласної ради від 20.02.2018 №20, обласною радою проводиться збір пропозицій щодо найбільш ефективного інвестиційного (спільного) проекту подальшого використання будівлі та земельної ділянки за адресою: м. Рівне, Кавказька, 32б.

Будівля: нежитлова будівля загальною площею 1013,8 кв. м.;

Земельна ділянка: для обслуговування нежитлової будівлі площею 0,2441 га;

Власник: територіальні громади сіл, селищ, міст Рівненської області в особі Рівненської обласної ради.

Балансоутримувач: КП «Управління майновим комплексом»;

Звертаємось до зацікавлених осіб надати свої пропозиції щодо подальших спільних дій з реконструкції, перепланування, будівництва, капітального ремонту тощо будівлі за адресою:

м. Рівне, вул. Кавказька, 32б.

У пропозиціях вказувати кількість житлової та нежитлової площі, яка буде передана у спільну власність територіальних громад області після впровадження проекту.

За отриманням роз’яснень і додаткової інформації щодо подання пропозицій звертатися за адресою: м. Рівне, Майдан Просвіти 1., каб. 401, тел.: 695-282, відділ з питань спільної власності територіальних громад та економічного розвитку виконавчого апарату Рівненської обласної ради (Нілабович Юрій Михайлович).

Пропозиції в письмовому вигляді приймаються до 20 травня включно на адресу Рівненської обласної ради: 33013, м.Рівне, майдан Просвіти, 1.

Читайте також