У Рівному скасували дозвіл на реконструкцію скандального балкона (ВІДЕО)

Дозвіл на реконструкцію балкона на будинку по вул.Соборна,19 – скасували, пише UA: Рівне

Про це повідомив виконувач обов'язків начальника міського ДАБКу Микола Дядюсь. За його словами, це стало результатом перевірки, яку здійснило управління. Тепер власнику доведеться розробити проектну документацію на реконструкцію балкона у такому вигляді, яка була затверджена на засіданні містобудівельної ради.

– Було виявлено недостовірні дані у повідомленні про початок будівельних робіт. На підставі цього реєстрація права на повідомлення про початок будівельних робіт була скасована. Тобто замовник втратив право на виконання будівельних робіт. Він повинен впершу чергу з`явитися до нас на перевірку і отримати припис. В даному випадку вимоги припису будуть наступними. Це набути право на виконання робіт і усунути порушення, – прокоментував в.о. начальника міського ДАБКу Микола Дядюсь.

Перевірка забудови розпочалася 12 грудня. Новим власником приміщення є Сергій Бойчук. Його телефон поки не відповідає.

Зазначимо, що на початку листопада журналісти Суспільного публікували візуалізацію концепції з опорядження усього будинку, яку більшістю голосів затвердили на містобудівельній раді.

Нагадаємо, минулого тижня він коментував нам свою позицію так:

– Може там є трішки відступ, але ж зробили так, щоб було більш-менш нормально всім. Це ж не критичні питання такі. Перевірка йде, буде перевірка. Ну що, ну не посадять мене за це ж, я думаю, за це, що я відступив трішки від того скла. Якщо одне скло – то це буде вже акваріум, треба води напускати і рибу заливати, і будуть люди дивитись, як плавають рибки. Колір – так, відхилення в кольорі, але хіба це кримінально каране? Скину фотографії того, що було у центрі міста. Ну це була насмішка над центром! Замовник готовий, якщо є невдоволення, розкидати це і зробити те, що було, бо всі матеріали є. От він питає вас: зробить так, як було чи ні?, – замовник робіт Сергій Бойчук.

Читайте також