У Рівному студентів навчали інструментів успішного працевлаштування

Фото - відкриті джерела; ілюстративні фото

14 квітня ГС "Рівне ІТ Кластер" в рамках ініціативи “Open IT” для студентів Рівненського державного гуманітарного університету провела другий вебінар у рамках навчальних заходів «Успішні інструменти працевлаштування». Всього заплановано провести 6 вебінарів для студентів найбільших вищих навчальних закладів області.

Випускники навчального закладу та всі охочі студенти ознайомились з ІТ риноком України та Рівного зокрема. Дізналися про те, які ІТ- компанії працюють на місцевому ринку, та яких спеціалістів вони потребують. Особливу увагу було зосереджено на ознайомленні з технологіями, які використовують компанії та розглянули майбутні тенденціі зростання популярності тої чи іншої мови програмування на ринку ІТ-послуг. Друга частина вебінару була присячена практичному семінару на якому запрошені експерти навчали секретам підготовки професійного резюме. 

Спікерами заходу виступили експерти з підбору персоналу для ІТ-компаній, Ірина Черевко та Ірина Андрюк.

Ініціатива реалізується Rivne IT Cluster за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України». Ініціативою заплановано охопити більше 3000 молодих людей, 200 студентів та 60 тимчасово безробітних. Через карантинні правила передбачено проведення усіх заходів онлайн з трансляцією на каналі YouTube та сторінці facebook Rivne IT cluster.

Читайте також