У Рівному судили адміністраторку спортзалу за роботу без "ковідних" документів

У Рівному судили жінку за роботу без сертифікату про вакцинацію чи негативного ПЛР-тесту під час "червоної" зони.

Зокрема, під час рейду правоохоронців у жовтні цього року було виявлено працівницю одного зі спортзалів, у якої не виявилось "ковідних" документів. Дівчина стверджувала, що вона має одну дозу вакцини, однак підтверджувальні документи відсутні. 

"Згідно протоколу про адміністративне правопорушення серії ВАВ №396182 від 26.10. 2021 року о 11 год. 30 хв. за адресою: в м. Рівне, вул. Соборна, 112, в фітнес-клубі «Манхетен» гр. ОСОБА_1 , яка будучи адміністратором у закладі, перебуваючи на робочому місці, на території де встановлено «червоний рівень» епідемічної небезпеки, перебувала на робочому місці без Covid-19 сертифікату або експрес-тесту з негативним результатом, чим порушила вимоги постанови КМУ №1236", - зазначається у постанові Рівненського міського суду.

У суд обвинувачена не з'явилась.

Під час розгляду з'ясувалося, що у постанові, складеній правоохоронцями, не вказано, яку саме конкретну норму нормативного акту (частина, пункт) порушила рівнянка. Суду не були надані належні, достовірні докази вчинення обвинуваченою того складу адміністративного правопорушення, який їй інкримінується органами поліції.

Провадження щодо адміністраторки закрили за відсутністю у її діях складу адмінправопорушення.

Раніше ми писали: 100 доларів за документ, штраф і зіпсовані нерви: у Рівному судили дівчину, яка купила підроблений COVID-сертифікат.

Читайте також