У Рівному судили студента, який біля магазину побив чоловіка

Фото з відкритих джерел, ілюстративне.

Уродженця села Нова Українка Рівненського району, студента ВСП «РК НУБіП України» (аграрний коледж), судили за побиття чоловіка.

Ситуація мала місце влітку 2020-го року біля магазину «Манго» на Чорновола в Рівному. З матеріалів суду відомо, що обвинувачений на ґрунті особистих неприязних відносин побив іншого хлопця. Нападник завдав щонайменше три удару руками та ногою по обличчю та голові.

У результаті цього потерпілий отримав травми легкого ступеню. Під час розгляду справи в суді обвинувачений свою вину визнав.

Потерпілий у суді розповів, що того дня разом із другом перебував у магазині «Манго». Обвинувачений зробив їм зауваження. Вони спокійно відреагували на це, а коли він з другом вийшов на вулицю, до них знову підійшов обвинувачений. Потому виник конфлікт, у ході якого нападник вдарив його кулаком в обличчя, схопив за комір куртки і повалив його на землю. Після падіння не пам`ятає скільки йому було нанесено ударів, оскільки втратив свідомість.

Суд визнав обвинуваченого винним і призначив покарання у вигляді штрафу в розмірі 1700 гривень. Також він повинен виплатити потерпілому 2050 гривень матеріальної шкоди та 15 000 гривень моральної шкоди.

Рішення може бути оскаржене.

Читайте також