У Рівному судитимуть трьох чоловіків через гральний бізнес

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Прокуратурою Рівненської області 17.04.2020 направлено до Рівненського міського суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно організатора та двох учасників організованої групи, які обвинувачуються у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 28, ч. 1 ст. 203-2 КК України (незаконне зайняття гральним бізнесом вчинене організованою групою).

За даними слідства, група осіб, які є жителями Київської та Львівської областей, діючи в порушення вимог Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні», на території м. Рівне організували незаконну діяльність мережі гральних закладів, у яких надавався доступ до азартних ігор із можливістю отримання виграшів.

Незаконний гральний бізнес здійснювали через мережу Інтернет з використанням персональних комп’ютерів із відповідним програмним забезпеченням через підключення до серверів із симуляторами гральних автоматів, що сприяло отриманню виграшу.

Сума отриманих протиправних доходів від такої незаконної діяльності становила 7 млн. грн.

Досудове розслідування у провадженні здійснювалось  слідчими СУ ГУНП в Рівненській області.   

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба прокуратури Рівненської області

Читайте також