У Рівному таки запрацював інформаційний центр для туристів

11 липня розпочав роботу інформаційний – туристичний центр, який розташований по вулиці Соборна поблизу пам’ятника Марії Несвицької. Мала архітектурна форма центру, виготовлена із металоконструкцій та скла і відповідає вимогам інформаційних споруд, які розташовані за кордоном. У центрі зручно отримати консультації та допомогу для туриста, адже туристичні маршрути по Рівненській області здебільшого розпочинаються із обласного центру" - зазначив начальник міського управління культури і туризму Тарас Максименко.

На споруді встановлено велику ознакувальну літеру "І". Прозорий пункт помітний  як з проїжджої частини, так і з тротуару. На сьогодні, туристи мають можливість отримати буклети та листівки із зазначеними найбільш цікавими історичними місцями обласного центру, отримати консультації щодо проведення у місті та області різноманітних заходів, концертів, подій, святкувань тощо.

Інформаційний центр – доповнення до реалізації проекту Громадського бюджету "Від мамонтів до Рівного", який передбачав встановлення вказівників і табличок на кожній історичній будівлі. А також складання туристичних маршрутів по місту. Крім того, центр оснащений новою сучасною оргтехнікою та обладнанням, інформацію всі охочі зможуть отримувати щоденно.

Читайте також