У Рівному у дворі багатоповерхівки нетверезий водій розбив три автівки

Вчора у дворі однієї з багатоповерхівок у Рівному нетверезий водій скоїв ДТП, після чого, з його слів, пішов додому та випив 200 грам горілки. 

Як розповіли у патрульній поліції області, повідомлення про ДТП на вулиці Ювілейній до них надійшли близько 16-ої години. Свідок повідомив, що водій автомобіля "Фольксваген" у дворі спричинив ДТП та перебуває у стані сп'яніння. 

На місці патрульні виявили ДТП за участю чотирьох автівок. А винуватця ДТП на місці не було. Свідки розповіли, що після вчинення ДТП він пішов до під'їзду. Патрульні знайшли водія. Той розповів, що після вчинення автопригоди пішов до квартири, де проживає, та, з його слів, хильнув 200 грам горілки. 

Як з'ясували патрульні, 48-річний водій "Фольксвагена" під час руху авто заднім ходом не переконався, що це буде безпечно та скоїв зіткнення з автомобілем "Рено Лагуна" та припаркованими транспортними засобами "Рено Гранд" та "Форд Фієста". 
 

На цього водія склали протокол за ст. 124 (вчинення ДТП) за ч. 4 ст. 130 (вживання водієм алкоголю після ДТП), ст. 122-4 КУпАП (залишення місця ДТП) та винесли постанову за ч. 1 ст. 126 КУпАП (за відсутність полісу страхування). 

 

Читайте також