У Рівному у хлопця з поганим зором викрали телефон та майже 5 тис гривень

Учора, близько 14 години, патрульні отримали повідомлення про грабіж на вулиці Київській. Заявниця повідомила, що у її сина, який має проблеми із зором, кілька осіб силою ривка забрали мобільний телефон та пішли в невідомому напрямку.

Полісмени прибули на місце події та встановили, що під час інцеденту потерпілий перебував за місцем свого проживання, куди в обідню пору увійшов його знайомий із ще двома невідомими чоловіками. Перебуваючи в квартирі, вищевказаний знайомий відкрито заволодів мобільним телефоном марки Nokia та грошовими коштами в сумі 4600 гривень, після чого всі покинули приміщення квартири.

В ході опрацювання повідомлення патрульні встановили місце знаходження особи, на яку вказував потерпілий, та виявили його на території Рівненської обласної лікарні.

Під час спілкування із даним чоловіком правоохоронці помітили в його руках мобільний телефон, який був викрадений. На запитання про те, кому належить цей засіб зв'язку, чоловік назвав ім'я потерпілого. Однак, грошових коштів при собі у нього вже не було, адже, з його слів, віддав їх особам, які були разом з ним у квартирі потерпілого.

Патрульні передали зловмисника працівникам слідчо-оперативної групи.

Читайте також