У Рівному у хрущовці з балкона виросла величезна тераса (ВІДЕО)

У Рівному на вулиці Парковій, 2 власник квартири на п'ятому поверсі розбудував величезний балкон. Мешканці будинку скаржаться, що будинок тріщить по швах та бояться повторення дрогобицької трагедії. 

Як повідомляють Надзвичайні новини, новий власник квартири вирішив перетворити маленький балкончик на простору терасу. Для цього вбив у стіни важкі металеві палі. 

Якщо це будівництво не зупинити, якщо він заллє ще балконну плиту, то не факт, що будинок не піде просто в сторону. Якщо завалиться будинок, то будуть жертви, - каже голов ОСББ Андрій Співак. 

Ще у 80-их цю хрущовку визнали аварійною. Проте тоді будинок зміцнили, тому тріщини далі не пішли. Проте наступне випробування стара будівля може не витримати. 

Тим часом у квартирі, де відбувається ремонт, нині нікого немає. Власника мешканці будинку ніколи не бачили, лише робітників. 

Попри неодноразові звернення мешканців будинку, будівництво досі триває. Тим часом люди просять підтримки у президента. 

Як заявили у міському ДАБК, на перевірку у квартиру вони потрапити не змогли, а власника досі не віднайшли. У мерії запевнили, що будівництво - самочинне. Тому планують запросити власника на найближчу комісію з протидії самовільному будівництву.

Читайте також