У Рівному у водія легковика виявили пакетики з порошком (ФОТО)

У Рівному на вулиці Грушевського інспектори патрульної поліції виявили у водія легковика пакетики з підозрілою речовиною.

Про це інформують у пресслужбі патрульної поліції області.

Зокрема, правоохоронці помітили автомобіль Daewoo lanos, водій якого вже неоднократно потрапляв у поле зору поліцейських за керування авто у стані наркотичного сп’яніння.

Під час спілкування з патрульними 30-річний водій помітно нервував. До того ж у водія були явні ознаки наркотичного сп’яніння, проте на пропозицію патрульних пройти огляд у медичному закладі — водій відмовився.

Патрульні провели йому поверхневу перевірку, під час якої чоловік зізнався, що має наркотики у кишені куртки.

Поліцейські виявили два поліетиленових пакетики з кристалічною речовиною, схожою на наркотичну, зі слів водія — первентин. Тож на місце викликали слідчо-оперативну групу для встановлення усіх обставин.

На місці події патрульні склали на водія протокол за ч. 3 ст. 130 (Двічі протягом року повторне керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та ч. 5 ст. 126 (Повторне протягом року керування ТЗ особою, що є позбавленою права керування) КУпАП.

До слова, санкція статті передбачає покарання у виді штрафу 51 тисяча гривень з позбавленням права керування ТЗ на строк до десяти років з можливістю конфіскації автомобіля.

Читайте також