У Рівному в лікарні планують розвивати пластичну хірургію

Нещодавно у КП "Рівненська обласна клінічна лікарня" реорганізували опіковий центр. Його розширили та перейменували в «Опікове відділення з пластичною хірургією та відновно-реконструктивною ортопедією». Про це повідомляють на ФБ-сторінці закладу. 

Ця реорганізація підрозділу проведена з метою покращення співпраці з НСЗУ, розширення надання медичних послуг населенню та можливістю зберегти персонал відділення після 1 квітня 2021 року, коли вступить в силу інша система фінансування, за якої кількість фінансування буде прямо залежати від кількості наданих медичних послуг, - йдеться у повідомленні.

Директор закладу Віктор Ткач розповів, що ця реорганізація підсилила відділення:

«Наша лікарня буде змінюватися. У нас є дуже потужні відділення, а обласний опіковий центр був дуже слабким підрозділом, не розвивався, жодних втручань з пластичної хірургії в ньому не проводилось і не планувалось проводитись. Заклад і так втратив багато часу. Зараз напрацьовується стратегія розвитку лікарні на найближчі 10 років і буде зроблено все, щоб наша лікарня була однією з найкращих лікарень України».

Читайте також