У Рівному в парку Шевченка відкрили новий спортивний майданчик (ФОТО)

У Рівному сьогодні в парку Шевченка відбулось відкриття новенького спортивного майданчика, який буде доступний для усіх містян.

На майданчику наявні універсальні снаряди, які підійдуть для тренувань людей будь-якого віку та статі. Зокрема: турніки, бруси, різноманітні стенди. Також є лавки, гойдалки та простір для зарядки та виконання групових вправ. 

На майданчику розміщені таблички, на яких є QR-коди. За допомогою мобільного гаджета можна дізнатися інформацію про той чи інший спортивний снаряд. Також можна обрати для себе один з трьох видів занять за категорією навантажень - підбір вправ від професійних тренерів. Тобто, містянам пропонують готові варіанти використання даних тренажерів. 

На відкритті майданчика був присутній секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян, який особисто протестував новенькі турніки.

"Спортивний інвентар, який встановили у нашому парку, дуже важливий як для міста, так і для громади. Адже здорові люди - здорова країна. Кожного разу, коли рівняни будуть проходити поряд із майданчиком, вони будуть заходити сюди і користуватися даними снарядами. Таким чином люди зможуть підтримувати свій організм у тонусі. Спорт - це завжди дисципліна та робота на результат", - прокоментував пан Шакирзян.

За словами секретаря міськради, снаряди дуже зручні і розташовані у доступній для рівнян локації.

Читайте також