У Рівному в ЖК «На Щасливому» гучно відсвяткували свято Водохреща (ФОТО+ВІДЕО)

У неділю, 19 січня, у Рівному в парку житлового комплексу "На Щасливому" масштабно та цікаво відзначили Свято Водохреща. Сотні рівнян та мешканців житлового комплексу зібралися разом, аби пощедрувати, розважитися, потанцювати, посмакувати різноманітними стравами та напоями та весело і сімейно провести останнє зимове свято, яким традиційно завершується цикл новорічно-різдвяних свят.

Цьогоріч забудовник ЖК «На Щасливому» Роман Курис, окрім концертної програми, вирішив розпочати свято з освячення джерельної води біля каплиці Покрови Діви Марії у парку комплексу. Так, настоятель Свято-Воскресенської церкви міста Рівного отець Роман провів службу Божу та освятив воду, тож усі охочі впродовж усього дня мали змогу набрати собі святої води.

«Цього року ми вирішили започаткувати традицію - освячення води біля каплиці Покрови Діви Марії, аби кожен мешканець мав змогу прийти та набрати освяченої води додому. Традиція уже стала до вподоби нашим мешканцям, і я тішуся з цього», – каже забудовник ЖК “На Щасливому” Роман Курис. 

Вже по обіді там розпочалося власне саме свято.

Так, спочатку на сцену вийшли найсміливіші діти і дорослі, які защедрували усім гостям свята, а за це отримали солодкі подарунки від організатора. Після цього стартувала гучна святкова концертна програма.

Жителів та гостей ЖК «На Щасливому» розважали кращі музичні етноколективи області та гурти і вокалісти Рівного. Зокрема, для глядачів виступали юна рівненська співачка Євангеліна Шмід та вихованці Центру талантів «Eva_lution»,  фольклорний гурт «Горина», зразковий естрадний хор «Фантазія», музикант Тарас Прищепа та інші. А справжньою родзинкою свята став виступ відомого у Рівному кавер-гурту «Miksband», який вперше на сцені виконав гімн ЖК "На Щасливому" (слова - Надії Устянчук, музика та аранжування - Іван Рокіщук).

«Найнеочікуванішим сюрпризом свята став гімн у виконанні кавер-гурту "Miksband". Я дуже вражений. Стільки людей доклали зусиль, аби наш комплекс отримав свій власний гімн. Мені дуже приємно», – розповідає Роман Курис. 

Після концертної програми на усіх гостей свята чекала драйвова і крута україномовна дискотека «Укротека» від відомого на теренах Західної України рівненського діджея МС Gonibez. 

Ще однією родзинкою свята стали забави від справжніх козаків. Вони впродовж дня показували трюки з шаблями, проводили конкурси та навіть стріляли зі справжньої гармати! Також козаки безкоштовно пригощали усіх охочих своїм фірмовим кулішем. 

Також для гостей свята працювала ярмарка, на якій можна було придбати різноманітні українські страви, напої та смаколики, зокрема з’їсти смачного шашлика, ковбасок та реберець, посмакувати печеною картоплею та пловом, почаркуватися медовухою та різними видами глінтвейну, а також зігрітися кавою та чаєм. 

Не забули організатори і про дітлахів – для них влаштували цікаві конкурси, танці та розваги з аніматорами.


Гості свята охоче фотографувались біля головної новорічної ялинки житлового комплексу, «Тунелю щастя», цифр «2020».

Легкий морозець додав атмосфери святкуванню, а люди мали змогу гарно провести час у компанії друзів у святково прикрашених та освітлених альтанках.

Про усе це для рівнян традиційно подбав забудовник ЖК "На Щасливому" Роман Курис, який вже багато років поспіль створює для своїх мешканців прекрасні святкові заходи для всієї сім'ї.

"Я в захваті від свята – чудові колядки, щедрівки, які співала зі сцени малеча. Казкова атмосфера, яку створили організатори. Я дякую усім артистам, які прийшли до нас та запалили своєю енергетикою та піснями гостей та мешканців", - підсумував Роман Курис.

 

Читайте також