У Рівному відбудеться фестиваль-конкурс із хореографії

30 травня в Міському палаці культури відбудеться IV Всеукраїнський фестиваль-конкурс з хореографічного мистецтва «Grand Spring Festival», організаторами якого є танцювальний клуб «Флеш» Міський Палац Культури.

«Grand Spring Festival» - це унікальна можливість для усіх учасників колективів показати свої таланти, підвищити свій творчий, професійний рівень під час виступу, обмінятися досвідом, досягненнями, познайомитися з колективами з різних куточків України, взяти участь у конкурсі та отримати пам’ятні подарунки, дипломи, медалі, кубки і призи.

Усі гості нашого міста матимуть чудову нагоду відвідати Рівненський зоопарк, Краєзнавчий музей, Музей бурштину, прогулятись містом чи центральним парком і потрапити до славнозвісного «Тунелю кохання», що знаходиться за 30км від Рівного!

У фестивалі-конкурсі приймуть участь танцювальні колективи, ансамблі, малі форми, дуети та солісти всіх напрямків, віком від 3 до 35 років, в наступних номінаціях: класична хореографія, народна хореографія (фольклор, народно – сценічна, академічна, стилізована), бальна хореографія (європейська, латиноамериканська програма, формейшин, секвей), сучасна хореографія (modern, contemporary, jazz-modern, afro-jazz, інші сучасні напрямки).

Оцінку виступів учасників здійснюватиме журі, до складу якого входять провідні спеціалісти, авторитетні фахівці у сфері хореографії, видатні діячі культури та мистецтв України, телевізійні зірки. Відкриття фестивалю-конкурсу відбудеться о 10:00 годині, а о 18:00 - офіційне закриття і нагородження переможців.

Читайте також