У Рівному відбудеться концерт популярного оркестру Lords of the Sound

10 квітня 2019 о 19:00 у Рівненському академічному українському музично-драматичному театрі відбудеться концерт оркестру Lords of the Sound.

Квитки можна придбати за посиланням.

ЧОМУ ВАРТО ПІТИ НА КОНЦЕРТ LORDS OF THE SOUND?

1. Згадати улюблені кінокартини і відчути мурашки по всьому тілу 
2. Найкраще місце, де можна відпочити від буденності, відволіктися від звичного кола речей - в світі фентезі, створеного музикою від Lords of the Sound 
3. Зруйнувати стереотип про те, що класика це нудно і нецікаво

На численні прохання глядача! 10 квітня симфонічний оркестр Lords of the Sound виконає музику з дивовижного світу фентезі.

Дух, магія і потужність закладені в кожній ноті, в кожному русі диригента і музикантів, які виконують саундтреки з культових кінострічок:

Гра Престолів, Вікінги, Месники, Чудо-жінка, Аліса в країні чудес, Аватар, Володар Кілець, Ван Хелсінг, Хроніки Нарнії, Варкрафт, Астерікс і Обеліск, Пірати Карибського моря, Велика стіна, а також не обійдеться без яскравих представників фентезійних комп'ютерних ігор : Skyrim, World of Warcraft, Assassin's Creed, Mortal Kombat, The Witcher, League of Legends.

Вони дуже різні за жанром, за своїм сюжетом, історіями, декораціям, і об'єднує їх одне - вони дозволяють нам відчути себе в іншій реальності. У реальності, в якій є місце казкам і міфам, драконам, небаченим істотам, надприродній силі, чаклунства і явищ, які не піддаються відомим законам фізики.

Інша планета або паралельний світ, ми не знаємо, але перебування в ньому неймовірно захоплює. А без музики картина не була б досконалою.

Українські Lords of the Sound формують нове уявлення і репутацію поняття «оркестр». Проект стрімко розвивається і вже став відомим по всій Україні і за кордоном. Проводячи більше 50 концертів на рік, музиканти створюють нові програми, намагаючись охопити глядачів всіх інтересів. Тим самим залучаючи насамперед молодь до сучасної класики і оркестрової музики.

Читайте також