У Рівному відбудеться міжнародний джазовий фестиваль «Jazz Bez» (ВІДЕО)

Джазовий клуб «ДжЕм» запевняє! В Рівному зима традиційно розпочнеться з доброго джазу. Адже 7 та 8 грудня 2018 р. містом знову пронесеться одна із найбільших музичних подій України і Польщі – XVІІI міжнародний джазовий фестиваль «Jazz Bez»!

“Jazz Bez” – це транскордонний джазовий марафон, що поєднує десятки міст, сотні музикантів з цілого світу, тисячі меломанів, безліч кілометрів та ще більше відтінків джазу у єдине свято музики і свободи. Вісімнадцятий «Jazz Bez» об’єднає довкола джазу 15 міст України та Польщі та привезе тих виконавців, які наразі творять світовий джаз.

В Рівному джаз поспіль два дні лунатиме у барі – ресторані «Блюz & Jazz» та Рівненському Міському Будинку Культури завдяки творчому об’єднанню «Дзиґа», м. Львів, сприяння Генерального Консульства Республіки Польща в м. Луцьк, Польського Інституту, міського голови Володимира Хомко та Управління Культури та Туризму Рівненського Міськвиконкому.

7 грудня, бар «Jazz & Blues», 19:30 «Aleksandra Kutrzepa Quartet» (POL)

Репертуар групи – це авторські композиції у сучасній стилістиці джазу та імпровізаційної музики. Довгий час команда працювала над пошуком власного оригінального звучання, безумовно його знайшовши і, таким чином, зайнявши свою окрему нішу на джазовій сцені Польщі. Тепер квартет активно концертує і готує свій дебютний альбом.

Усі члени квартету активно музикують у різноманітних польських та міжнародних проектах. Крім того, музиканти займаються педагогічною роботою.

Познайомитися ближче:

 

8 грудня, Рівненській Міський Будинок Культури, 19:00

Leléka (Німеччина-Польща-Україна)

LELÉKA - одне із найяскравіших відкриттів цьогорічного «Jazz Bez». Різноманітна, щира, смілива та багатогранна. Cпівачка – прекрасний оповідач. Вона може дістати зі свого інструменту – голосу – дійсно все.

В основу музики, яку створюють ці молоді красиві люди, покладено відомі народні пісні з України, що вдало поєднується з сучасним європейським джазом.

Талант і сміливість в імпровізаціях, виконавський професіоналізм, помножені на неповторний український мелос, яким захоплюється весь світ, справляють на публіку магічне враження.

Познайомитися ближче:

Докладніше про фестиваль: jazzbez.org

Генеральний інформаційний партнер фестивалю Jazz Bez – UA:Суспільне

Шукайте квитки на «Jazz Bez» в Рівному за тел. (067)363-34-18 та (097)785-87-41, або на сайті kasa.in.ua

Читайте також