У Рівному відбудеться семінар для фінансистів

фото ілюстративне

Рівненське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Рівненській області запрошує фінансових працівників, голів і членів комісії із соціального страхування на семінар, що проводиться нами безкоштовно 21 березня 2019 року, початок о 10.00 год. в залі засідань Рівненського відділення за адресою м. Рівне, вул. Словацького, 1 (5-й поверх, кабінет № 13)

 

Питання для обговорення:

1. Зміни у законодавстві Фонду соціального страхування України.

2. Порядок фінансування страхувальників для надання матеріального забезпечення застрахованим особам у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та окремих виплат потерпілим на виробництві за рахунок коштів Фонду соціального страхування України.

3. Окремі питання щодо призначення та нарахування матеріального забезпечення застрахованим особам за рахунок коштів Фонду.

4. Про роботу комісії (уповноваженого) із соціального страхування підприємства, установи, організації.

5. Організація і забезпечення послугами з лікування застрахованих осіб та членів їх сімей після перенесених захворювань і травм у реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів за вибором застрахованої особи.

6. Організація охорони праці роботодавцем на підприємствах, установах та організаціях. Профілактика виробничого травматизму. Заходи, щодо покращення умов праці роботодавцем.

7. Звітність по коштах Фонду соціального страхування України.

Читайте також