У Рівному відбудеться закрита дрифт-вечірка

фото ілюстративне

У неділю, 9 вересня, о 17:00, у Рівному, за адресою Дворецька 120-Д відбудеться закрита авто-вечірка та презентація нової локації для авто-активності.

Ініціатором та організатором заходу виступає Громадська Організація "Рух - це життя" та Ростислав Рараговський.

Дрифтинг, він же Дрифт - це точка збору не тільки професіоналів цього виду спорту, а також і любителів та новачків. Для всіх автолюбителів відкриття нової локації стане справжнім ривком і наступним етапом. Організатори обіцяють цікаву програму заходу. З родзинок, дрифт-таксі, де відвідувачі зможуть відчути ті ж емоції, що і пілот справжнього дрифтового автомобіля.

Крім того, глядачі зможуть дізнатися, що може професійний пілот за кермом прокачаного дрифт-кара і побачити по-справжньому якісне автошоу і професійний дрифт. Організатори офіційно представлять жителям міста Рівного локацію, на якій відтепер будуть тренуватися та проводити змагання.

Дрифт - це напрямок автоспорту, який завойовує свою популярність і в Україні, крім того - українці стали однією з найбільш конкурентоспроможних країн, а наші пілоти-дрифтери займають призові місця по всьому світу.

Drift Party - це унікальна можливість для кожного бажаючого водія проявити себе в ролі авто спортсмена та для глядача бути частиною спортивного видовища.  

Читайте також