У Рівному відбулись заходи з нагоди 76-ої річниці перемоги над нацизмом

У Рівному сьогодні відбулись заходи, присвячені 76-ій річниці перемоги України над нацизмом. До урочистостей долучилась команда "Рівне Разом". Зокрема, на Дубенському меморіальному кладовищі секретар Рівнеради Віктор Шакирзян та депутатка Рівнеради від фракції «Рівне Разом» Катерина Марчук, поклали квіти до пам‘ятника матері, що чекає.

Загалом на території Рівненської громади проживає 48 ветеранів Другої світової війни. Однією із них є 98-річна Антоніна Дмитрівна. Ця жінка пройшла війну в Європі і в Мандурії, втратила в боях усіх подруг однополчанок. 

Сьогодні з нагоди свята до пані Антоніни завітали Віктор Шакирзян та депутати "Рівне Разом". Ветеранці подарували солодкі подарунки та подякували за перемогу.

"Двоє моїх дідусів пройшли світову війну, тому для мене це дуже пам’ятний та надзвичайно особливий день. Ветерани не люблять розповідати про війну, але навіть з тих невеликих спогадів з дитинства знаю, що війна це в першу чергу горе, страждання та біль.Тож, в цей день, найпершим моїм побажанням усім нам буде побажання якнайшвидшого МИРУ!", - Прокоментував Віктор Шакирзян.

Читайте також