У Рівному відбулося урочисте підбиття підсумків ініціативи «Вдосконалення системи цивільного захисту в об’єднаних громадах України»

15 жовтня у рівненському центрі розвитку U-LEAD відбулася нарада щодо перспективи реалізації проектів громад по забезпеченню спеціальною пожежною технікою та обладнанням. Після чого на базі аварійно-рятувального загону спеціального призначення обласного управління ДСНС відбулося підбиття підсумків ініціативи «Вдосконалення системи цивільного захисту в об’єднаних громадах України», де від польських колег було вручено сертифікати на отримання захисного одягу та спорядження. Зокрема Шпанівська , Немовицька, Милятинська , Привільненська та Смизька об’єднані територіальні громади отримали по чотири комплекти захисного одягу та спорядження.

Участь у заході взяли: директор центру розвитку U-LEAD в Рівненській області Руслан Сивий, керівник Добровільної Пожежної Охорони Західнопоморського воєводства, Республіки Польща, координатор ініціативи «Вдосконалення системи цивільного захисту в об’єднаних громадах України» Марек Ковальскі, Перший секретар посольства Республіки Польща в Україні Аркадіуш Кутек та начальник Головного управління ДСНС України у Рівненській області Сергій Крук, а також представники об’єднаних територіальних громад.

Перший секретар посольства Республіки Польща в Україні Аркадіуш Кутек привітав присутніх і зазначив, що співпраця українських та польських вогнеборців у сфері захисту населення та територій від різного роду небезпек - це є ще один крок для зміцнення та закріплення дружніх відносин між двома братськими країнами.

Водночас Координатор проекту Марек Ковальскі наголосив на позитивних результатах польсько-української співпраці в рамках проекту «Вдосконалення системи цивільного захисту в об’єднаних громадах України». 

За інформацією пресслужби ГУ ДСНС Рівненщини

Читайте також