У Рівному відбувся відкритий чемпіонат області зі спідвею

кадр з відео

У ньому взяли участь вихованці обласного та Рівненського міського спортивно-технічних клубів, пише UA: Рівне.

Турнір провели у класах мотоциклів 125 і 500 кубічних сантиметрів. На змагання заявилися 12 та 5 учасників, відповідно. У першому класі переміг Роман Капустін, а в другому Павло Бондарчук. Обидва вихованці міського спортивно-технічного клубу.

Цьогоріч такий турнір у Рівному відбувся втретє. Це були заключні змагання зі спідвею на Мототреці у цьому році. Остаточно підсумки сезону та всіх виступів рівненських гонщиків підведуть на церемонії нагородження Федерації мотоциклетного спорту України 15 грудня.

Спідвеїст Олександр Сидорчик: 

– У мене мотоцикл "Мінськ", класу 125 кубів. Це СССРівське виробництво, він класно їздить, стартує швидко. Трохи нервував, але як стартанув, то вже було цікаво їхато, хотілося когось перегнати.Мені спідвей сподобався з самого дитинства. Я отримую задоволення, коли передачі перемикаюі швидко їжджу.

Начальник обласного управління у справах молоді та спорту Віталій Ліпський:

– Прикро, коли вони на тренування виходять просто так. Цікавіше, коли організувати це у вигляді цікавої боротьби, змагання. Є вихованці, вони тренуються, набувають певну майстерність і відповідно її треба їм демонструвати, демонструвати ту роботу, яку вкладають в них тренери.

Читайте також