У Рівному відкрили меморіальну дошку трьом загиблим героям АТО

28 червня 2020 року в рамках відзначення Дня Конституції України у Рівненській ЗОШ I-III ст. №18 відбувся урочистий мітинг, присвячений відкриттю меморіальної дошки Тарасу Белоцькому, Віктору Пруському та Олександру Андріяшеву, випускникам цієї школи, учасникам АТО, які загинули захищаючи незалежність та територіальну цілісність України. Загиблі військовослужбовці Тарас та Віктор служили у 14 окремій механізованій бригаді імені князя Романа Великого, Олександр у батальйоні «Айдар», повідомили у пресслужбі обласного ТЦК та СП.

Мітинг-реквієм проведено за участі представників міської ради та духовенства, військовослужбовців військових частин оперативного командування «Захід», Рівненського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, матерів загиблих, учнівської молоді та небайдужої громадськості.

До родин загиблих Героїв зі словами подяки за синів та справжніх воїнів звернувся секретар Рівненської міської ради Сергій Паладійчук та наголосив, що героїзм наших воїнів вчитиме майбутні покоління школярів таким звичним, але часом надскладним людським якостям як гідність, повага, любов і вірність.

Пам’ять героїв вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів до меморіальної дошки, встановленої на будівлі навчального закладу і на місті поховання військовослужбовців, кладовищі «Нове»(«Молодіжне»).

Читайте також