У Рівному відкрили офіс обласної організації «УДАР Віталія Кличка»

10 липня у Рівному відчинив свої двері офіс обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка». Працюватиме він за постійною адресою: м.Рівне, вул. Грушевського, 77. Тут чекають усіх прихильників ідей та програмних засад всеукраїнської політсили.

Під час відкриття голова Рівненського обласного «УДАРу» Валентин Демчук подякував однопартійцям за успішний старт в роботі організації та закликав до співпраці усіх активних громадян, які чекають якісних змін у житті Рівненщини.

 

«Переконаний, що разом ми зможемо збудувати потужну силу і доведемо, що «УДАР» є найкращою альтернативою в політиці, - наголосив Валентин Демчук. - Усе, що ми будемо робити, спиратиметься на реальні потреби і підтримку суспільства. Насамперед, «Удар Віталія Кличка» виступає за рівні можливості для розвитку усіх українців, проти тиску на малий і середній бізнес. Адже саме він є основним при формуванні державного бюджету, і зарплати «бюджетників» напряму залежать від того, наскільки підприємці матимуть змогу розвиватися».  

Рівненську організацію політичної партії «УДАР Віталія Кличка» представляють 17 керівників районних (за старим адмін. поділом) осередків області.

«Команду об’єднують ідеї якісного справедливого суспільного порядку, демократії, зростання економіки та створення можливості для самореалізації усіх громадян», - наголошують в «УДАРі».

Відкритий офіс – це концепція роботи партійних осередків «УДАРу» по всій Україні. Не всі партії здійснюють прийом громадян у міжвиборчий період, але саме робота такого осередку дає можливість команді згуртуватися та постійно дослухатися до ідей однодумців – підкреслюють в обласному «УДАРі».

Також у червні відкрили районні осередки політсили: у Рівному (координуватиме діяльність громад, підпорядкованих Рівненському району), у Сарнах, Вараші та Дубно.

Головою Вараського осередку став перспективний громадський активіст Антон Маєвський.

«Запрошую до нашого районного осередку всіх небайдужих. Вітаю однодумців з відкриттям обласного осередку – локації, створеної для того, щоб згуртувати однодумців. Заручаюся підтримкою активних мешканців Вараша, готовий розбудовувати громаду, для якої основною цінністю є демократія та гармонійні суспільні відносини», - заявив голова Вараського осередку Антон Маєвський.

Головою Дубенського осередку є 38-річний Володимир Іщук, управлінець  з досвідом роботи у сфері державного управління більше 15 років, за освітою інженер-енергетик та магістр державного управління. Добре відомий на Дубенщині як фаховий управлінець та кандидат на посаду Дубенського міського голови на місцевих виборах 2020 року.

Головою Сарненського районного осередок «УДАРу» є корінний мешканець Сарн Сергій Овчинніков, голова громадської організації «Спілка водіїв», також відомий громаді як правозахисник та журналіст.

Рівненським районом опікуватиметься екс-голова Рівненської райдержадміністрації, колишній керівник «Рівнесільмаш» Михайло Нікітюк.

«Ми на старті потужної роботи. Розбудова партійної мережі – моє першочергове завдання. Радий буду бачити однодумців в нашій команді», - прокоментував Михайло Нікітюк.

На відкритті осередку були присутні всі керівники районних організацій та більшість представників політсили, які координуватимуть роботу локальних осередків (згідно старого районування). Відкриття провели без зайвих урочистостей – наголосили, що головне – це співпраця та командна робота, якій нині дали старт. Отже, двері партійної організації тепер відкрито для однодумців!

*На правах реклами.

Читайте також