У Рівному відкриють новий нічний клуб: відомо, коли буде перша вечірка

Відкриття нового нічного розважального закладу анонсували одразу після закриття «Стадіо Паб». Власники певний час підшуковували нове приміщення, а зараз готові здивувати рівнян новим форматом та масштабом вечірок.

10 вересня відбудеться гучне відкриття нічного клубу «Colosseum». Заклад розташований на вулиці Княгиницького, 5А (цокольне приміщення медичного центру «Аніко»).

У «Колізеї» зібрали найпотужнішу команду ді-джеїв, на чолі з відомим у Рівному DJ Borneo. Авторське меню для закладу розробляє бренд-кухар, амбасадор української кухні у світі, Юрій Ковриженко.

Усі цікавинки рівняни та гості міста зможуть дізнатися вже незабаром – під час відкриття.

– Це буде масштабний проект з низкою цікавих розваг. Відрізнятися від того, що є в Рівному точно буде. По-перше, якісним ді-джейським складом, по-друге – кухнею та баром, по-третє – площею, а також тим, що окремо буде бар, караоке та дискотека. У Рівному немає нічого схожого і років 10 ще нічого подібного не буде, – кажуть у «Colosseum».

Особливістю нового нічного клубу є велика територія – одночасно тут зможуть розміститися понад 700 відвідувачів. Це дозволить у майбутньому проводити концерти та запрошувати до Рівного відомих виконавців.

Читайте також